Alla inlägg den 30 mars 2015

Av kajsa svanlind - 30 mars 2015 19:15

Hej på er! Nu har jag sagt hejdå till min bästa vän Eva som har varit på besök här över helgen. Vi hade en fantastisk helg, men jag saknar henne redan sjukt mycket. Jag tror att det värsta är att jag vet att hon skall flytta till USA och jobba som au pair i maj och hon skall stanna där i ett år,vilket betyder att detta var sista gången som jag träffade henne innan hon sticker dit och troligtvis kommer jag bara kunna hälsa på henne en gång under hennes tid där, vilket inte är mycket. så förutom den vecka då jag kommer hälsa på henne (troligtvis nästa påsk) så kommer jag inte att träffa henne på frygt ett år. Jag kommer sakna henne så himla mycket. Hon betyder så himla mycket för mig. Men jag taggar att åka och hälsa på henne i USA. Jag har aldrig varit i USA innan, så nu har jag verkligen en anledning att åka dit. Dock måste jag börja spara pengar till flygbiljetterna. 


Hur som helst, jag antar att ni vill veta vad vi gjorde denna underbara helg? Så vi träffades i London i lördags. Där tillbringade vi hela dagen, mestadels på Oxford street. På eftermiddagen stack vi till ett österrikiskt café där vi träffade Jelena och hennes bror och två tjejkompisar. Vi fikade och pratade en massa, innan jag och Eva bestämde oss för ta tåget hem till mig. det var gött att se att Eva och Jelena klickade bra. men jag tror et är för att jag och Jelena passar så bra ihop och Eva och jag är så lika, så vi dras till samma personligheter. 


När vi kom hem bytte vi om lite och stack sedan till Ronjas hus där vi fixade lite middag och åt tillsammans. Sedan stack Eva och jag vidare till puben i Alton. Vi var dock bara där en stund. Vi spelade lite biljard, vilket vi inte var särskilt bra på så några killar skrattade (med glimten i ögonen). Man kan inte vara bra på allt haha. Vi kom hem vid ett på natten och slumrade gött. 


Vi vaknade halv elva igår (söndag), vilket kan tyckas vara ganska sent, men till vårt försvar ändrades ju tiden till sommartid mellan lördag-söndag. vi sov så himla gött och jag var så glad över att få ha min bästis vid min sida. Eva och jag kom fram till att när jag var hemma över jul så var jag hemma hos henne varje dag, på något sätt, för att jag sov över hon henne så ofta. Ja, jag älskar att få ligga bredvid henne och prata en massa skit och sedan vakna upp och fortsäta snacka skit. vi har såntdär tjejsnack som bara bästa vänner kan ha, ni vet då man ibland inte behöver säga någonting, men på samma gång säga allt genom att bara kolla på varandra. Och vi kan även prata i timmar om allt och inget. 


Vi hade en chill frukost och eftersom att det spöregnade bestämde vi oss för att åka till shoppngcentret i Basingstoke. Där shoppade vi hela dagen och satte oss sedan och käkade på PizzaExpress. Mätta och belåtna stack vi sedan på bio och såg "Cenderella", vilken är så typical oss två att se. Nä vi är med varandra så är vi så himla tjejiga. För er som undrar så tyckte jag att filmen var riktigt bra och värd att se (om du gillar väldigt tjejiga tjejfilmer). Min värdpappa skrattade när vi berättade att vi hade sett den, vilket jag visste at han skulle. 


Vi kom hem tidigt på kvällen och kirrade lite middag för oss (toast med min värdpappas nya toaster och en sallad till det). Vi tillbringad resten av kvällen inne på mitt rum framför min TV, med Disneyfilmer (Robin Hood och Djungelboken). Eva hjälpte mig oxå med att fixa min dator, så nu fungerar den mycket bättre. Hon är bara bäst! 


Idag passade vi barnen mellan 9-10 (då min hostmamma var och gymmade) och sedan stack vi till Alton och fick manikyr (gratis, en present från mina hostföräldrar). Det var härligt som tusan att sitta där och bli lite ompysslad. Eva valde ljusrosa gel och jag valde mörkrosa. De blev superfina. Vi snackade mycket med tjejerna som fixade våra naglar och de frågade bland annat om det är sant att alla tjejer i Sverige har blont hår och blåa ögon, och kollade på mig och Eva som båda är blonda och har blåa ögon. haha.. Vi skrattade och svarade att många ser ut som oss, men naturligtvis inte alla. Det var så roligt. 


Med vackra naglar gick vi till Nero och fikade, innan jag sa hej då till Eva vid tågstationen. Nu sitter hon på planet på väg hem. Och jag sitter i min säng och sneglar på mina fina naglaroch skriver på min PC som äntligen fungerar igen. Hoppas ni har det bra där hemma. 


Nu skall jag ta mig ett lååångt bad med en massa goa lavendeloljor och sedan försöka somna så tidigt som möjligt. Jag har olyckligtvis dragit på mig en förkylning, vilket inte är så kostigt, för jag tog hand om K hela dagarna förra veckan då hon var sjuk och nu är även min värdpappa sjuk. Men vatten, mat och sömn är den bästa medicinen och jag har druckit en massa vatten idag och käkade precis en stor middag, så nu väntas bara sömnen. 


Ha dé! 

Ovido - Quiz & Flashcards