Alla inlägg den 4 mars 2015

Av kajsa svanlind - 4 mars 2015 08:46

Tjena! Jag skrev detta inlägg igår, men hann inte lägga upp det, så här får ni gårdagens inlägg: 


Våren var här idag igen, så jag passade på att njuta extra mycket. Jag vaknade upp med ett väldigt glatt humör, efter att ha sovit i 11,5 timmar. Efter frukosten stack jag ut och sprang med Whiskey. Det är så skönt att få komma ut och känna solen i ansiktet och höra fåglarna kvittra. Det får mig att springa med ett stort leende och njuta som allra mest. 
 
Efter en snabbdusch stack jag till bageriet och drack te med Karina och Ronja. Där hade vi gött tjejsnack och tiden flög iväg. Ronja och jag bestämde oss efter några timmar att gå på en promenad i solen, vilket var helt underbart. 
 
Kvällen tillbringade jag med barnen ute i trädgården, där vi spelade fotboll tills det var sängdags. Jag älskar att vi kan vara ute på kvällarna nu. Det är så skönt.
 
I söndags var vädret ganska bra. Det var ganska vindigt men soligt, så jag och tjejerna stack till en sjö i Petersfield under dagen och hade picknick där. Vi åt frukt, bär, grönsaker, bröd med mjukost och korv. Jag fick för första gången träffa en ny au pair dom bor där vi bor. Hon är från Spanien och väldigt trevlig. Jag kan dock förstå om ho tycker det är lite svårt att komma in i vår "grupp" eftersom vi har känt varandra sedan ett halvår tillbaka, när vi först kom till England. Men vi försöker så gott vi kan att få henne att trivas. Men det är extra svårt när vi pratar om saker eller stunder som vi har gemensamt, men som hon inte fattar, då hon kom hit först nu. Men det kommer nog lösa sig med tiden. Vi har ju trots allt ett halvår på oss att få in henne i gruppen. Och vi är ett sånt gött gäng, så det kirrar vi tillsammans. 
 
På kvällen stack vi på bio och kom hem runt halv 11. Jag tycker om att skämma bort mig med bio emellanåt. Det är verkligen vardagslyx, men här i England är det så enkelt att dra på bio. Även om det är en ny stor film som vi vill se, så behöver vi inte boka i förväg och inte heller stå i kö när
vi väl är i biosalongen. Oftast kan vi även välja precis vart vi vill sitta. 
 
Hoppas mi har det bra där hemma och att våren är på väg hos er oxå. 
Ha dé! 
Ovido - Quiz & Flashcards