Alla inlägg den 29 april 2015

Av kajsa svanlind - 29 april 2015 20:15

Nu har jag arbetat klart för dagen. Onsdagar är alltid den mest stressiga dagen i veckan, men det gör också att dagen flyger förbi. 

 
I morse gjorde jag killarna redo för skolan och gav dem pannkakor till frukost (som vanligt på onsdagar). Jag tog även hand om vår lilla hundvalp (jag kommer inte ihåg om jag har berättat det, men vi har fått en liten hundvalp. Hon är en korsning mellan en Jack Russel och Schnauzer och vi har döpt henne Peggy). När T hade stuckit till skolan med pojkarna tog jag hand om lilla K, gjorde henne redo för nursery och körde sedan dit henne. Under tiden som jag fixade i ordning K dammsög jag även och tvättade två omgångar. 
 
När jag kom hem efter att ha lämnat av K kom Jelena och plockade upp mig och så stack vi till skolan. I skolan gick allt förvånansvärt bra. Jag hade gjort läxan väl, vilket gav resultat när vi hade läxförhör. Även övningarna under lektionen gick väldigt bra, så jag blev på väldigt glatt humör. 
 
Efter skolan gick jag, Jelena och Ronja och shoppade lite på Boots. Jag köpte bland annat ett badsalt med doft av rosor till min hostmamma. Hon har varit stressad de senaste dagarna och S (5-åringen) har varit mycket att hantera, så jag ville uppmuntra henne lite. Och hon gillade presenten, som tur var. 
 
Efter vår shopping stack vi till bageriet för att planera lite inför vår sista tid här i England. Ja, vår sista tid. Det känns så sjukt konstigt att jag snart skall åka hem. Det kanske inte låter så "snart" för er, men för oss är det det. Vi har bara några få helger kvar, men så många platser som vi vill se. Fyra saker som är av högsta prioritering är Harry Potter world i London, Brighton över en helg (ja, jag har varit där innan men inte över en helg), Isle of wight och vi vill även kampa vid havet, på ett ställe nära Bournemouth.  Vi funderar på att kampa sista helgen av juni, som en sista grej tillsammans. Förhoppningsvis kommer vi ha fint väder då. 
 
Klockan två kom jag hem och passade då K, tills pojkarna kom hem. Då gav jag dem middag och sedan badade T dem, medan jag tog hand om Peggy. Nu skall jag göra mig i ordning för att dra till puben. 
 
Ha dé! 
Ovido - Quiz & Flashcards