Alla inlägg den 24 februari 2015

Av kajsa svanlind - 24 februari 2015 10:19

Nu har jag vaknat till liv. Ja, som ni vet har jag sovmorgon på tisdagar, vilket är helt underbart. Just nu ligger jag i min stora varma säng och kollar ut genom fönstret. Himlen är blå och solen lyser starkt. Att få vakna upp och se att våren är här måste vara något av det bästa jag vet. Snart skall jag bege mig ut på en joggningtur med Whiskey. Det kommer bli fantastiskt. Sedan sticker jag till Jelenas hus för att planera inför den kommande helgen, då vi äntligen skall till Bath. Jag längtar såå mycket! Så idag skall vi boka hotell och troligtvis även spa. Vi kommer kanske även boka tågbiljetter redan idag också. 

 
I förrgår var jag i Brighton med mina tjejer. Karinas bästa vän var på besök så hon var med oss. Vi hade en riktigt bra dag. Vi tig tåget från Petersfield, vilket var väldigt smidigt. Väl framme i Brighton gick vi ned till havet och ut på piren. Det var ganska blåsigt men det brydde vi oss inte om. Det är så himla vackert i Brighton och det känns alltid lite varmare där. Det känns som att man kommer till ett helt annat land när man åker från Alton till Brighton. Husen ser inte likadana ut och klimatet är olika. 
 
Lite senare gick vi runt i staden och fikade på ett café, och vid denna tidpunkt började det spöregna. Därför bestämde vi oss för att dra till en pub och sitta ned och äta middag. Men det tog lång tid för oss att finna en pub som dels inte var proppfull och som även serverade mat. Men efter att ha gått runt ett bra tag och efter att vi hade blivit helt genomblöta, fann vi äntligen en mysig pub (som jag tyvärr inte minns namnet på). 
 
Mätta och belåtna drog vi till tågstationen och åkte hem. Lagom hemma (vid 23-tiden) fann jag snabbt min säng och sov väldigt skönt. 
 
Igår kväll stack jag och tjejerna (och Karinas vän) till puben här i byn. Jag hade aldrig varit där innan, så det kändes som att det var dags nu. Den var väldigt liten, med endast 3 bord, men det gjorde inget. Huvudsaken var att vi kunde sitta ned och bara prata och umgås. Vi hade en väldigt trevlig kväll med mycket skratt. 
 
Ha dé! 
 
Ovido - Quiz & Flashcards