Alla inlägg den 13 februari 2015

Av kajsa svanlind - 13 februari 2015 18:51

Så var sista dagen här, sista dagen innan min värdfamilj sticker på skidsemester i Österrike och lämnar mig här hemma med K i en vecka. Japp, så är det. Men konstigt nog är jag inte nervös alls. Jag känner att jag kanske borde vara mer nervös, men jag kommer inte på någon anledning till varför jag borde vara det. Jag inser att det är en superstort ansvar, men jag ser det samtidigt som en utmaning. För det första så känner jag att om jag inte klarar av att ta hand om K i en vecka, hur tusan skall jag då någonsin kunna skaffa egna barn? För det andra så har jag så otroligt roligt med K. Hon är helt fantastisk och får mig att skratta som ingen annan. För det tredje, så kommer Ronja sova över hos mig, troligtvis från imorgon till onsdag så vi kommer hitta på en massa roliga saker med K tillsammans. Jag skall även iväg på en massa "playdates" med Karina och min hostmammas väninnor. Och idag när jag fikade med Karina sa hon att hennes hostmamma hade sagt att om det är något så kan jag alltid ringa till dem, så kommer dem hit på en minut. De är så himla snälla! 

 
På tisdag skall vi baka tillsammans, eftersom det är Fettisdagen då. Jag måste äta semla på Fettisdagen, det är givet. Jag gör alltid mina egna semlor, då jag tycker att hemmagjorda oftast är godast, förutom om man jämför med Margaretas bageri i Mölndal, deras är riktigt smarriga. 
 
Igår käkade jag lunch hos min kompis Viki. Hon skall nämligen flytta hem till Österrike imorgon så hon fixade en avskedslunch med snitsel. Vi sa även adjö till Brenda (från Guatemala) som även hon skall åka hem imorgon. 
 
Men ikväll skall vi hem till Viki igen och ha en sista kväll tillsammans. Jag kommer troligtvis börja gråta. Jag tycker det är så jobbigt att säga farväl. Det var framför allt svårt att säga farväl till Brenda eftersom att jag inte säkert kan säga att vi någonsin kommer träffas igen. Viki vet jag att jag kommer träffa. Vi har redan bestämt att vi skall åka skidor ihop i Österrike nästa vinter, så det skall bli jättekul. Men Brenda.. När skall jag någonsin kunna åka iväg till Guatemala? Jag menar, det är ju sjukt dyrt att ta sig dit. 
 
Nu skall jag ta och städa mitt rum. Ronja skall sova i min säng när hon är här och jag skall sova i Os rum, då hans rum är precis bredvid Ks, så jag kan höra henne om hon vaknar mitt i natten. 
 
Ha dé! 
Ovido - Quiz & Flashcards